Glavni sadržaj
International Partnerships

Centar znanja

Naše su glavne zadaće učenje i razmjena znanja, što nam omogućuje usklađivanje politika i djelotvornu razvojnu pomoć. Razvili smo niz tome namijenjenih resursa kojima svi naši članovi i partneri imaju pristup.

km-lightbulb-white-bg.png

Cilj je strategije da Glavna uprava za međunarodna partnerstva postane organizacija za suradnju i učenje koja gradi, prenosi i primjenjuje znanje i stručnost koji su joj potrebni za ispunjavanje misije.

intpa-academy-logo_en.png

Akademija EU-a za međunarodna partnerstva središnji je portal za e-učenje na kojem su dostupni besplatni i interaktivni internetski tečajevi, materijali za učenje, videozapisi, internetski seminari uživo itd. Otvoren je za cijelu međunarodnu razvojnu zajednicu i promiče usklađenost politika dijeljenjem naših pristupa sa svim partnerima.

Učinkovita komunikacija ključna je sastavnica uspješnih projekata i programa suradnje koje financira EU. Partneri moraju planirati komunikacijske aktivnosti od početka svojih aktivnosti.
„Zahtjevi u pogledu komunikacije i vidljivosti” za provedbene partnere stupili su na snagu 1. siječnja 2018., a primjenjuju se na sve ugovore potpisane od tog datuma.

Smjernice pomažu Glavnoj upravi za međunarodna partnerstva, delegacijama EU-a i vanjskim pružateljima usluga u stvaranju upečatljivog, suvremenog i dosljednog digitalnog sadržaja koji prenosi verbalni i vizualni stil međunarodnih partnerstava EU-a.

Naše najnovije publikacije

Više publikacija