Skip to main content
International Partnerships

Centrul de cunoștințe

Învățarea și schimbul de cunoștințe sunt esențiale pentru activitatea noastră. Ne ajută să promovăm coerența politicilor și eficacitatea dezvoltării. Am elaborat o serie de instrumente la care au acces toți membrii personalului și partenerii noștri.

km-lightbulb-white-bg.png

Strategia de gestionare a cunoștințelor

Scopul strategiei este ca Direcția Generală Parteneriate Internaționale să devină o organizație axată pe colaborare și învățare care dezvoltă, partajează și pune în aplicare cunoștințele și expertiza de care are nevoie pentru a-și îndeplini misiunea.

capacity4dev banner

Capacity4dev: discutați, partajați și colaborați la nivel mondial!

Capacity4dev este o platformă de schimb de cunoștințe creată de Direcția Generală Parteneriate Internaționale din cadrul Comisiei, cu scopul de a pune în relație profesioniștii din domeniul dezvoltării din întreaga lume, pentru a colabora și pentru a face schimb de cunoștințe și de bune practici în domeniul lor de activitate.

intpa-academy-logo_en.png

Academia de parteneriate internaționale a UE

Academia de parteneriate internaționale a UE este portalul nostru centralizat de învățare online, care cuprinde, printre altele, cursuri online gratuite și interactive, materiale didactice, materiale video, seminare online în direct. Se adresează întregii comunități internaționale de dezvoltare și promovează coerența politicilor prin partajarea abordărilor noastre cu toți partenerii.

Comunicare și creșterea vizibilității UE

Comunicarea eficientă este o componentă esențială a proiectelor și programelor de cooperare de succes finanțate de UE. Partenerii trebuie să își planifice activitățile de comunicare încă de la începutul acțiunilor lor.
Cerințele de comunicare și vizibilitate pentru partenerii de implementare au intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 și se aplică tuturor contractelor semnate începând cu această dată.

Orientări privind conținutul digital

Orientările sunt concepute pentru a sprijini Direcția Generală Parteneriate Internaționale, delegațiile UE și prestatorii externi de servicii să producă un conținut digital puternic, modern și coerent, care să reflecte stilul verbal și vizual al parteneriatelor internaționale ale UE.

Publicații recente

Alte publicații