Siirry pääsisältöön
International Partnerships

Osaamiskeskus

Oppiminen ja tietämyksen jakaminen ovat Global Gateway -toiminnan ytimessä. Niiden avulla edistetään johdonmukaista toimintapolitiikkaa ja tuloksellista kehitystä. Olemme kehittäneet useita välineitä, jotka ovat kaikkien työntekijöidemme ja kumppaniemme käytettävissä.

km-lightbulb-white-bg.png

Strategian tavoitteena on tehdä Euroopan komission kansainvälisten kumppanuuksien pääosastosta yhteistyö- ja oppimisorganisaatio, joka kehittää, jakaa ja soveltaa tehtävässään tarvittavaa tietämystä ja asiantuntemusta.

intpa-academy-logo_en.png

EU:n kansainvälisten kumppanuuksien akatemia (EU International Partnerships Academy) on keskitetty verkko-oppimisportaali, jossa on ilmaisia ja interaktiivisia verkkokursseja ja muuta oppimateriaalia, videoita, live-verkkoseminaareja jne. Se on avoin kaikille kansainvälisestä kehityksestä kiinnostuneille ja nostaa esiin EU:n toimien arvopohjan ja lähtökohdat ja siten edistää toimintapolitiikan johdonmukaisuutta.

Tehokas viestintä on olennainen osa EU:n rahoittamia onnistuneita yhteistyöhankkeita ja -ohjelmia. Kumppanien on heti toimiensa alusta lähtien suunniteltava myös, miten viestintä toteutetaan.
Hankkeiden ja ohjelmien toteutuskumppaneita koskevat tiedonanto- ja näkyvyysvaatimukset tulivat voimaan 1.1.2018, ja niitä sovelletaan kaikkiin tuosta päivästä alkaen allekirjoitettuihin sopimuksiin.

Suuntaviivojen tarkoituksena on auttaa kansainvälisten kumppanuuksien pääosastoa, EU:n edustustoja ja ulkoisia palveluntarjoajia tuottamaan vahvaa, nykyaikaista ja johdonmukaista digitaalista sisältöä, jolla on yhteensopiva verbaalinen ja visuaalinen ilme.

Uusimmat julkaisut

Lisää julkaisuja